• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Charly Lownoise & Mental Theo boeken?

Hardcore feelings
Charly Lownoise & Mental Theo boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Charly Lownoise & Mental Theo inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Charly Lownoise & Mental Theo door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 2

Alles over Charly Lownoise & Mental Theo

Soort DJ: Hardstyle DJ's

Hardcore feelings

Charly Lownoise en Mental Theo zijn als Nederlands muziekduo bekend geworden met het produceren van Happy Hardcore-platen. Hun eerste plaat kwam in 1995 uit en al gauw verkochten ze met hun ‘happy hardcore’ meer dan drie miljoen platen wereldwijd. Het duo produceerde tevens de hardere variant van Happy Hardcore, namelijk Hardcore. Tussen 1995 en 1998 scoorde het duo vele hits, waaronder ‘Wonderfull Days’, ‘Stars’, ‘Fantasy World’, ‘Hardcore Feelings’, en ‘Your Smile’.

Na deze periode werd het rustig rondom het duo en was er kort een stilte. Charly Lownoise & Mental Theo kwamen in 2003 terug met ‘Speedcity‘, al had Mental Theo op dat moment als presentator bij TMF meer succes met onder andere zijn programma’s ‘Mental Theo on the Road’, ‘The Basement’ en ‘Spring Break Special’.

Het duo blijft een unicum en is tot op de dag van vandaag een populaire DJ act op vele festivals en events. Zij staan graag samen achter de draaitafel, zowel nationaal als internationaal. Zo stonden zij samen al op onder andere Nature One, Mayday, Defqon.1 en Back to the 90’s.

Boek nu Charly Lownoise & Mental Theo

Vraag vrijblijvend een optreden van Charly Lownoise & Mental Theo aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Charly Lownoise & Mental Theo?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Charly Lownoise & Mental Theo?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Charly Lownoise & Mental Theo op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is Charly Lownoise & Mental Theo voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Charly Lownoise & Mental Theo in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back