• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Brace boeken?

Van Mij Alleen
Brace boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Brace inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Brace door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. geluid tot 350 personen

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Brace

Van Mij Alleen

Brace breekt landelijk door via zijn bijdrage aan de single “Moppie” van Lange Frans en Baas B, die een grote hit wordt. Tegelijkertijd zingt hij mee op de single “Ik Ben Je Zat” van Ali B en met beide nummers staat de zanger in de zomer van 2004 in de hitparade. In 2005 verschijnt het debuutalbum “Strijder” van Brace met daarop de singles “Vraag Jezelf Eens Af” en “Hartendief”. Daarnaast verschijnt hij op het nummer “Leipe Mocro Flavour” van Ali B en Yes-R. Zijn eerste album wordt in 2007 opgevolgd met zijn tweede studioalbum “Dilemma”.

Hoewel de carrière van Brace in de lift staat, belandt de zanger persoonlijk in een moeilijke situatie en verdwijnt hij een tijdje van het podium. In 2011 wordt bekend dat Brace zich klaarmaakt voor een comeback en gaat hij een artiestencontract aan met SPEC, het entertainmentbedrijf van Ali B. De eerste stap in het nieuwe hoofdstuk van Brace is zijn deelname aan het tweede seizoen van het televisieprogramma Ali B Op Volle Touren, dat wordt uitgezonden op de TROS. Naar aanleiding van zijn deelname aan dit programma verschijnt Brace ook in De Wereld Draait Door.

In 2015 doet Brace mee aan The Voice Of Holland, waar hij de finale haalt, en verschijnt zijn nieuwe EP “Dejavu”.

Met de track ‘Van Mij Alleen” scoorde hij samen met Jeffrey Heesen de zomerhit van het jaar 2020 en precies een jaar later is deze bekroond met de gouden status!
De twee mannen hebben het naar hun zin met elkaar en pakken gelijk door met een vervolg op de samenwerking “Kadootje”, die minstens net zo goed wordt ontvangen in het land!
In het voorjaar van 2022 verschijnt de solo single “Als Ik Wat Kan Doen Voor Jou”.

Boek nu Brace

Vraag vrijblijvend een optreden van Brace aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Brace?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Brace?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Brace op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Brace voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Brace in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back