• NSensationele Artiesten
  • NEenvoudig & snel boeken
  • NEerlijke prijzen
  • NErkend boekingskantoor

Wie is de meest geboekte artiest in de zomer van 2022?

Booking Blog

Twee jaar lang liepen we buiten vogels te tellen, zaten we met vrienden op de bank en hadden we stiekem kleine huisfeestjes. 2020 en 2021 willen we het liefst allemaal vergeten. Dit waren letterlijk en figuurlijk de minst feestelijke jaren!

Toen we begin 2022 voorzichtig de buitenwereld weer mochten verkennen, waren we weer AAN! Festivals, evenementen, bruiloften, bedrijfsfeesten werden weer ingehaald en vele andere redenen om een feestje te vieren werden al snel bedacht.

DJ’s, artiesten en bands hebben ook niet stil gezeten en vuurde de nieuwste nationale en internationale hits de wereld in. Met als gevolg dat deze rammers natuurlijk live met ons gedeeld moesten worden en we samen weer konden dansen, springen en feest vieren!

Oververhitte telefoons bij boekingskantoren en vele nee-verkopen. Welke hits wilde wij dan allemaal graag live horen?

Snelle kwam met de hits ‘Smoorverliefd’, ‘Blijven slapen’, ‘De overkant’ en ‘Pizza met ananas’. Flemming bracht ‘Automatisch’, ‘Zij wil mij’ en ‘Amsterdam’ uit. Antoon liet zich in 2022 ook duidelijk horen met maar liefst 5 hits tot nu toe, waaronder ‘Hallo’, ‘Hyperventilatie’, ‘Centraal Station’ en ‘Tantoe Lekker’. Freddy Moreira bracht iedere dansvloer in beweging met zijn hit ‘Activeren’. Kraantje Pappie vierde het leven met ‘Lang Leve The Life’ en Suzan en Freek stegen in de hitlijsten met ‘De Overkant’, ‘Onderweg naar Later’, ‘Goud’ en ‘Kwijt’.

Naast deze ekte ekte hits, bracht de zomer van 2022 nog meer mooie hits en nog veel meer vette optredens! Maar wie pakte de meeste? In 2018 en 2019 was Freddy Moreira de meest geboekte DJ. In de zomer van 2022 deed Freddy Moreira soms wel 4 optredens op één dag en sprong hij er in de maanden juli, augustus en september ruim 150 keer het podium op. Respect! Niet gek dat wij verwachten dat Freddy Moreira ook in 2022 de meest geboekte artiest van zomer 2022 zal zijn.