• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Bertus Staigerpaip boeken?

Jongens van de Bouw!
Bertus Staigerpaip boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Bertus Staigerpaip inhuren voor een optreden?

Vanaf € 3.850,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Bertus Staigerpaip door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 2 x 45 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 4

Alles over Bertus Staigerpaip

Soort Band: Boerenrock Bands

Jongens van de Bouw!

Sinds jaar en dag maakt een groep woeste bouwvakkers de Nederlandse podia onveilig. Dit zooitje ongeregeld staat bekend onder de noemer “Bertus Staigerpaip”.

Onder aanvoering van voorman Bertus brengt dit illustere 4-tal een stevig programma met uitsluitend eigen(zinnige) hits, zoals daar zijn: “Had ik maar een vak geleerd”, “Ik zat effe niet op te lette”, “De jongens van de bouw”, “Hou je kop”, “M’n Rits”, “Zuipen in Spanje”, enzovoort, enzovoort.

Voorwaar: stevige kost, maar……… gezelligheid staat voorop !

Het meezinggehalte ligt bij de optredens van Staigerpaip en z’n maten op een bijzonder hoog peil. Mèt of zonder bier, dat maakt niet uit, want voor Bertus Staigerpaip ga je gewoon plat! Als een der laatste der Mohikanen, dat wil zeggen: een der laatste nog “gewoon” benaderbare bands schuimt Staigerpaip het land af, op zoek naar collega-bouwvakkers die de bloemetjes eens ongecompliceerd buiten willen zetten.

Hoeveel keer ze hebben geantwoord op de vraag waar die naam – Bertus Staigerpaip – toch vandaan komt, kunnen ze al jaren niet meer bijhouden. Toch nog even uitleg: “Die naam komt, logisch, uit de bouw. Je kent het wel een steigerpijp. Ik heb altijd in de bouw gewerkt en daar is mijn bijnaam Staigerpaip dan ook ontstaan. Bertus is een typisch Brabantse dialectnaam, die er later vanzelf is aangeplakt”.

De teksten zijn grotendeels gericht op de bouw. Ruud, alias Bertus: “Zonder het te merken leg je meestal een stuk van jezelf in de muziek die je maakt. Ik heb lang in de bouw gezeten en dat merkte je dan ook. Zo’n 5 jaar geleden ben ik een opnamestudio gaan bouwen en ben ik gestopt met werken in de bouw”.

Boek nu Bertus Staigerpaip

Vraag vrijblijvend een optreden van Bertus Staigerpaip aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Bertus Staigerpaip?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 3.850,-.
Hoe lang duurt een optreden van Bertus Staigerpaip?
De lengte van een optreden is: 2 x 45 minuten.
Met hoeveel personen treed Bertus Staigerpaip op?
De bezetting bestaat uit: 4 perso(o)n(en).
Waar is Bertus Staigerpaip voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Boerenrock.

Bertus Staigerpaip in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back