• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Bass Chaserz boeken?

Run with the renegades!
Bass Chaserz boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Bass Chaserz inhuren voor een optreden?

vanaf € 1.250,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Bass Chaserz door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Bass Chaserz

Run with the renegades!

Bass Chaserz versus Freestyle 60 minuten PUUR Party&Bullshit. Bass Chaserz is wereldwijd al een grote ‘Hardstyle’ naam, maar Bass Chaserz draait en kijkt verder.. in eigen land. Bass Chaserz is te boeken met een heuse ‘Freestyle’ set. In 60 minuten hoor je niets anders dan Party en Bullshit. Remixen van Nederlandse kneiters als Malle Babbe, Helemaal leip, maar dan… Partystyle!

Zijn eigen Bullshit-hit met de Buren van de Brandweer en Rob Grijsbach en waanzinnige mixen van de beste party hits van eigen bodem. Bass Chaserz versus Freestyle is dé act voor feesttenten, kroegen en horecazaken. De komst van Bass Chaserz versus Freestyle is een garantie voor een complete Beestenboel, 100 % uit je dak en 100% feest. Wil je maximaal feesten?? Dan moet je simpelweg Bass Chaserz versus Freestyle boeken.

Boek nu Bass Chaserz

Vraag vrijblijvend een optreden van Bass Chaserz aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Bass Chaserz?
De prijsindicatie voor een optreden is: vanaf € 1.250,-.
Hoe lang duurt een optreden van Bass Chaserz?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Bass Chaserz op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Bass Chaserz voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Bass Chaserz in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back