• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Barry Fest boeken?

Vamos a la Playa
Barry Fest boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Barry Fest inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.495,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Barry Fest door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Barry Fest

Soort DJ: Dj Acts

Vamos a la Playa

Met hits als “Vamos a la Playa” en “Ferry de Roze Flamingo” kan je niet meer om dit duo heen… De liedjes van Barry Fest worden door heel Nederland meer dan 1.000.000 keer per maand beluisterd, en bijna elke maand komt er wel een nieuwe track bij!

“Barry Fest & De Mike” (zoals het duo sinds kort door het leven gaat) doen het goed op de feestjes en evenementen, want deze 2 vrienden voor het leven hebben een aanstekelijke energie en fantastische chemie op het podium.

Al verwacht je misschien een hoop billenschud muziek bij onze Mike.. niets is minderwaar,  Want deze Bounty gaat keihard op Nederlandse klappers en hardstyle, al vindt Barry het ook wel eens mooi om hem te laten twerken!

Boek nu Barry Fest

Vraag vrijblijvend een optreden van Barry Fest aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Barry Fest?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.495,- .
Hoe lang duurt een optreden van Barry Fest?
De lengte van een optreden is: Vanaf 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Barry Fest op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Barry Fest voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Barry Fest in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back