The Originals boeken?

Alles op verzoek!
The Originals boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

The Originals inhuren voor een optreden?

Vanaf € 6.995,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek The Originals door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 3 x 45 minuten

    Duur optreden

  • zIncl. geluid tot 500 personen

    Geluid

  • Bezetting: 5

Alles over The Originals

Soort Band: Coverbands / Feestbands

Alles op verzoek!

The Originals is een NEderlandse coverband die alles op verzoek speelt. Welk liedje je ook wilt horen; The Originals spelen het direct voor je. De band heeft een assortiment van meer dan 5000 nummers dat ze door het hele land ten gehore brengen.
De beste coverband van Nederland geeft een interactieve show om nooit te vergeten. Het publiek staat centraal tijdens de show en iedereen mag vanaf het verzoekjespodium bepalen wat The Originals gaat spelen.

The Originals bestaat uit vijf muzikale talenten. Axel Lindelauf kennen we van Volumia! Hij is verantwoordelijk voor de toetsen en zang. Jeroen van den Berg doet bij The Originals de zang en percussie. Ook ontvangt hij op het verzoekjespodium de mensen die een nummer willen aanvragen. Hans Vorstenbosch kennen we van De Coronas. Hij speelt gitaar, toetsen en hij zingt. Lars van Starrenburg, bekend van de band Rigby, speelt op de basgitaar. Tot slot hebben we Tim Bring die achter op het podium los gaat op de drums en percussie.

The Originals traden al op bij privéfeesten, festivals, poppodia, en bedrijfsfeesten. Ook zijn ze maandelijks te gast bij De Coen & Sander Show op Radio 538 en hebben ze opgetreden op bijzondere locaties, waaronder:

Boek nu The Originals

Vraag vrijblijvend een optreden van The Originals aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van The Originals?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 6.995,-.
Hoe lang duurt een optreden van The Originals?
De lengte van een optreden is: 3 x 45 minuten.
Met hoeveel personen treed The Originals op?
De bezetting bestaat uit: 5 perso(o)n(en).
Waar is The Originals voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Festival / Verjaardag.

The Originals in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.