Pater Moeskroen boeken?

Laat maar Waaien!
Pater Moeskroen boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Pater Moeskroen inhuren voor een optreden?

Vanaf € 2.295,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Pater Moeskroen door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 30 minuten / 1 x 60 minuten

    Duur optreden

  • zIncl. monitorset

    Geluid

  • Bezetting: 5

Alles over Pater Moeskroen

Laat maar Waaien!

Pater Moeskroen mag met recht een begrip in de Nederlandse muziekscene genoemd worden. Opgericht in 1986, maken de heren inmiddels al meer dan dertig jaar (!) muziek.

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades: Pater Moeskroen brengt het op het podium met een karrenvracht aan instrumenten. Live is de Nederlandse band een ware feest-sensatie, met bekende krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘Dansen’, ‘Hela Hola’ en de absolute klassieker ‘Roodkapje’. De laatste staken ze in 2019 in een gloednieuw jasje met een nieuwe clip en Roodkapje.

Naast de vele festival-, zaal- en cluboptredens duikt de groep ook jaarlijks het theater in. In de vele theatershows komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten maximaal naar voren en is er, naast muzikale feestnummers, ook plaats voor ontroering en diepgang. De laatste show ‘De Reservebelgen’ kwam met het gelijknamige nieuwe album, weer boordevol met aanstekelijke songs.

Boek nu Pater Moeskroen

Vraag vrijblijvend een optreden van Pater Moeskroen aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Pater Moeskroen?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 2.295,-.
Hoe lang duurt een optreden van Pater Moeskroen?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten / 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Pater Moeskroen op?
De bezetting bestaat uit: 5 perso(o)n(en).
Waar is Pater Moeskroen voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Festival / Verjaardag.

Pater Moeskroen in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.