• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

B-Front boeken?

Legend of the kicks
B-Front boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

B-Front inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek B-Front door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over B-Front

Soort DJ: Hardstyle DJ's

Legend of the kicks

Gewapend met een ongeëvenaard oor voor kicks en een passie voor hardstyle die begon tijdens zijn vroege jeugd, heeft B-Front door de jaren heen continu hardstyle muzieknormen uitgedaagd. Voor de Nederlandse producer werd wat begon als een kelderhobby al snel een volwaardige carrière in een van de meest competitieve sectoren van de muziekindustrie. Het is niet gemakkelijk gekomen, maar nogmaals, succes op de schaal die B-Front heeft weten te bereiken, vergt meestal jaren van hard werken en doorzettingsvermogen.

De resultaten waren echter astronomisch. B-Front wordt nu beschouwd als een belangrijke pionier binnen de hardstyle-gemeenschap en heeft een lange weg afgelegd sinds zijn dagen als curator van houseparty’s en lokale raves. Zijn vooruitstrevende productiestijl en talent voor het creëren van donkere, sonore soundscapes heeft de steun gewonnen van artiesten als Digital Punk, Ran-D, Titan, Alpha2, Frontliner en Adaro (om er maar een paar te noemen). In 2006 zette zijn hit “Lunatick” hem op de radar van vele zwaargewichten in de industrie en hielp hij bij het lanceren van wat een regelrechte reeks succesvolle releases zou blijken te zijn.

Het was als DJ headliner op festivals als Defqon.1 Festival, Loudness, Mysteryland, Hard Bass en Thrillogy waardoor B-Front een begrip werd binnen de wereldwijde hardstyle scene. Zijn werk als onderdeel van de Fusion Records-familie is ongekend binnen zijn muzikale niche, en hij dankt het label voor zijn hulp bij het ontwikkelen van zijn kunst en zijn muzikale handelsmerk. Hij heeft momenteel een residency op het legendarische Nederlandse evenement ‘Loudness’ en is regelmatig betrokken bij een verscheidenheid aan opkomende onafhankelijke labels. Zijn voornaamste drijfveer als artiest blijft dezelfde als toen hij voor het eerst zijn liefde voor beats ontdekte.

“Ik volgde mijn hart… Vroeger zat ik in mijn slaapkamer en fantaseerde hoe het zou zijn om grote evenementen te draaien. Het is cool om zo’n droom werkelijkheid te zien worden.”
-B-Front

Boek nu B-Front

Vraag vrijblijvend een optreden van B-Front aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van B-Front?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van B-Front?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed B-Front op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is B-Front voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

B-Front in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back