Yves Berendse boeken?

Zin in jou
Yves Berendse boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Yves Berendse inhuren voor een optreden?

Vanaf € 2.295,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Yves Berendse door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 30 minuten

    Duur optreden

  • zIncl. monitorset

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Yves Berendse

Zin in jou

De winnaar van de Buma Talent Award 2016 heeft zijn belofte waargemaakt en is inmiddels uitgegroeid tot een vaak geziene gast op de Nederlandse podia, waarbij zijn naam steeds groter wordt geschreven op de affiches. Inmiddels worden zijn eigen hits, zoals ‘ZIN IN JOU’ en “ALS ZIJ DANST’ luidkeels meegezongen en heeft hij zijn plaats tussen de grote namen volledig verdiend.

Met de release van zijn nieuwe single ‘LUST’ verbreed hij opnieuw zijn doelgroep en met zijn eerste album ‘HET EINDE VAN HET BEGIN’ zal hij menigeen verrassen. Zowel vocaal als muzikaal is hij gearriveerd op een plek, die hem als artiest het beste ligt en waarin hij zich kan onderscheiden.
Sommigen noemen het Café Pop; Popmuziek die je ook in het café kunt meezingen!

Boek nu Yves Berendse

Vraag vrijblijvend een optreden van Yves Berendse aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Yves Berendse?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 2.295,-.
Hoe lang duurt een optreden van Yves Berendse?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Yves Berendse op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Yves Berendse voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Festival / Verjaardag.

Yves Berendse in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.