Tino Martin boeken?

Zij weet het
Tino Martin boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Tino Martin inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Tino Martin door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 30 minuten

    Duur optreden

  • zIncl. monitorset

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Tino Martin

Zij weet het

Jarenlang timmerde Tino aan de weg, zong in feestcafé’s en op feesten en partijen. Maar zijn talent bleef niet onopgemerkt toen hij meedeed aan de Soundmixshow als René Froger. Zijn stemkwaliteit en zangtechniek was zichtbaar van hoge kwaliteit. En al leek hij lange tijd op zijn grote idool Froger, inmiddels heeft hij een totaal eigen stemgeluid en stijl.

In 2013 tekende Tino Martin zijn eerste contract bij “Studio one”, waar hij zijn eerste single opnam ’Doe wat je wil’. In 2014 brengt hij nog eens 3 singles uit: ‘De gevierde man’, ‘Mijn vriend‘ en ‘Jij liet me vallen’. De rest van zijn successen en duetten met andere bekende artiesten zijn geschiedenis, met meerdere hoge noteringen in de populaire hitlijsten en de Top40 van Nederland.

Boek nu Tino Martin

Vraag vrijblijvend een optreden van Tino Martin aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Tino Martin?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Tino Martin?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Tino Martin op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Tino Martin voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Festival.

Tino Martin in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.