Stef Ekkel boeken?

Jammer dan!
Stef Ekkel boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Stef Ekkel inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.995,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Stef Ekkel door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 30 minuten

    Duur optreden

  • zIncl. monitorset

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Stef Ekkel

Jammer dan!

Stef Ekkel is één van de meest geboekte Nederlandstalige artiesten van de afgelopen jaren! Hij scoorde vele hits, werd onderscheiden met vele prijzen, werd genomineerd voor een Edison en ontving gouden platen voor o.a. “De Woonboot en “Liever te dik in de kist”.

Met zijn geweldige eigen repertoire en zijn unieke stemgeluid weet Stef al sinds 1998 zijn publiek en fans te vermaken en bijna overal waar hij komt wordt hij weer terug gevraagd. Kortom, zeker de moeite waard om deze artiest (nog) een keer te boeken! Muziek is Stef Ekkel op het lijf geschreven. Op 4-jarige leeftijd had hij al een enthousiaste schare fans die hij vermaakte in het café van zijn ouders… Café de Boterton te Kampen. Voor de vaste gasten was zijn toekomst duidelijk, het kon niet anders of Stef zou van zingen zijn carrière maken.

Aan het einde van zijn tienertijd gaat Stef serieus aan de slag en zijn eerste single ‘Op ’n terrasje’ slaat direct aan. Vele succesvolle singles volgen. In 2006 breekt Stef landelijk door met De Woonboot. Van grachtengordel tot bierpaleis, iedereen zingt de plaat mee. Bijzonder is zijn duet met Johnny Hoes van diens grote hit “De Smokkelaar”. Johnny noemt Stef een waardige opvolger, het is de laatste notering van Johnny Hoes in de Single top 100.

Stefs versie van ‘Waarheen, Waarvoor’ zorgt ervoor dat deze plaat welkom is in elk café. In 2016 neemt hij samen met René Karst de hit “Liever te dik in de kist” op. Deze single stond maar liefst 18 weken lang op nummer 1 bereikte de eerste plaats in het jaaroverzicht van SterrenNL en is daarmee de populairste Nederlandstalige plaat van 2016.

Door de jaren heen kan Stef talloze hits bijschrijven, hij is inmiddels toe aan zijn tweede (dubbele) Best Of album. Op het podium weet Stef van geen ophouden, hij weet van elk optreden een feest te maken. Niet voor niets mag hij zich inmiddels één van de meest geboekte artiesten van Nederland noemen.

Boek nu Stef Ekkel

Vraag vrijblijvend een optreden van Stef Ekkel aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Stef Ekkel?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.995,-.
Hoe lang duurt een optreden van Stef Ekkel?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Stef Ekkel op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Stef Ekkel voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Festival / Verjaardag.

Stef Ekkel in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.