Rutger van Barneveld boeken?

Helena
Rutger van Barneveld boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Rutger van Barneveld inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.495,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Rutger van Barneveld door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 30 minuten

    Duur optreden

  • zIncl. monitorset

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Rutger van Barneveld

Helena

Rutger van Barneveld is een zanger die al sinds 2020 volop aan zijn carriere werkt. Hij begon met optredens voor vrienden en familie en maakte er overal een feestje van. In 2012 won Rutger een talentenjacht tijdens de Waalkadefeesten, hij bleek de beste van alle deelnemers. Deze overwinning bood hem een unieke kans om samen met Frans Duijts een duet te zingen tijdens het concert van Frans Duijts in 2014

Inmiddels is Rutger van Barneveld landelijk bekend door zijn deelname aan de succesvolle SBS6 soap “Ik Geloof In Mij” Het programma biedt talenten zoals Rutger een platform. Net als zijn collega artiesten Rene Le Blanc, Gio Swikker en diverse andere artiesten genieten ze alle van de roem die het programma teweegbrengt.

Rutger is inmiddels bekend van diverse Nederlandstalige nummers zoals “Een Dag Uit Duizend Dromen”, “Was Het Een Droom” maar de grootste hit was toch wel “Helena”

Boek nu Rutger van Barneveld

Vraag vrijblijvend een optreden van Rutger van Barneveld aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Rutger van Barneveld?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.495,-.
Hoe lang duurt een optreden van Rutger van Barneveld?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Rutger van Barneveld op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Rutger van Barneveld voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Festival / Verjaardag.

Rutger van Barneveld in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.