Rene Le Blanc boeken?

If I tell you
Rene Le Blanc boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Rene Le Blanc inhuren voor een optreden?

Vanaf € 3.995,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Rene Le Blanc door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 30 minuten

    Duur optreden

  • zIncl. monitorset

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Rene Le Blanc

If I tell you

Op dit moment is René le Blanc te zien in het programma Ik geloof in Mij van SBS6. René le Blanc is vooral bekend van de hits “Alle sterren keken toe”, “Ik laat je nooit meer gaan” en natuurlijk “Ware Liefde”. Sinds het uitkomen van deze producties gaat de carrière van René in stroomversnelling. Voor volle zalen maakt hij keer op keer indruk met zijn live optredens.

In de jaren 90 begon René als Engelstalige zanger. Met zijn look en warme stemgeluid kwam al snel de vergelijking met Engelbert Humperdinck en maakte hij zijn debuut als leadzanger van The Broadway Selection. Met evergreens bracht de sympathieke zanger velen in vervoering.

Boek nu Rene Le Blanc

Vraag vrijblijvend een optreden van Rene Le Blanc aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Rene Le Blanc?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 3.995,-.
Hoe lang duurt een optreden van Rene Le Blanc?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Rene Le Blanc op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Rene Le Blanc voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Festival / Verjaardag.

Rene Le Blanc in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.