Peter Beense boeken?

Vanaf vandaag
Peter Beense boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Peter Beense inhuren voor een optreden?

Vanaf € 2.395,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Peter Beense door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 30 minuten

    Duur optreden

  • zIncl. geluid tot 300 personen

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Peter Beense

Vanaf vandaag

De afgelopen jaren is Peter met grote regelmaat van de klok te zien in verschillende muziekprogramma’s op televisie. Een mooi voorbeeld daarvan is natuurlijk het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ en de prachtige concertenreeks ‘Holland Zingt Hazes’. In 2011 staat hij in de serie concerten van ‘De Toppers’. Verder zijn er natuurlijk in de vakantieperiodes tal van optredens in het buitenland waar hij zijn landgenoten trakteert op een sfeervolle avond boordevol meezingers. Kortom, het succes lacht Peter Beense nog altijd op alle fronten toe.

Boek nu Peter Beense

Vraag vrijblijvend een optreden van Peter Beense aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Peter Beense?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 2.395,-.
Hoe lang duurt een optreden van Peter Beense?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Peter Beense op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Peter Beense voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Verjaardag.

Peter Beense in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.