PartyFrieX boeken?

Ik moet zuipen!
PartyFrieX boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

PartyFrieX inhuren voor een optreden?

Vanaf € 2.295,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek PartyFrieX door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 30 minuten

    Duur optreden

  • zIncl. monitorset

    Geluid

  • Bezetting: 2

Alles over PartyFrieX

Ik moet zuipen!

Hun debuutsingle ‘Allemaal Voor Jou’ is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele cafés en feesttenten volledig op zijn kop. Nieuwe krakers volgen, zoals ‘Elke Keer Hetzelfde’, ‘Deze Kroeg (Ya Ya Yippie)’, ‘Meter Bier’, ’90’s Medley’, ‘Turbonaise’ en Leef Voor ’t Weekend. Hun carnavalssingle van 2017, ‘John (Met Zijn Accordeon)’, haalt de 2e plaats bij de Puur.NL Carnavalskraker. Voor hun single ‘Ik Moet Zuipen’ zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef. De plaat is in 2018 beloond met de Buma.NL Award Grootste Feesthit en is een onvervalste klassieker geworden. Niet alleen in Nederland, ook onze zuiderburen zijn fan van deze formatie. In 2019 maakten ze twee platen met Mental Theo & Zany: ‘Naar De Klote’ en ‘Vakantie!’. Al deze nummers zijn terug te vinden op hun debuutalbum: Partyfreak.
Dit voorjaar presenteren ze de nieuwe single ‘Schele’ met collega Arjon Oostrom samen weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen.

Boek nu PartyFrieX

Vraag vrijblijvend een optreden van PartyFrieX aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van PartyFrieX?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 2.295,-.
Hoe lang duurt een optreden van PartyFrieX?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed PartyFrieX op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is PartyFrieX voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Festival / Verjaardag.

PartyFrieX in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.