Henk Dissel boeken?

Stap voor Stap
Henk Dissel boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Henk Dissel inhuren voor een optreden?

Vanaf € 2.495,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Henk Dissel door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 30 minuten

    Duur optreden

  • zIncl. geluid tot 300 personen

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Henk Dissel

Stap voor Stap

In 2017  brengt Henk een single uit met Tim Douwsma. Deze single was zo`n gigantisch succes dat ze  zich dé zomerhit van dat jaar toeschrijven. En nog steeds klinkt deze single “Het Gevoel” met regelmaat door de cafe`s en wordt volop gedraaid op radio zenders als SterrenNL en RadioNL. In 2018 verschijnt de single ‘Het Cafeetje’, deze single zet direct ieder cafe op zijn kop.

Iedere kroegbaas in Nederland krijgt een uitnodiging van Henk om hun kroegnaam aan te leveren waarop hij voor ieder cafe een gepersonaliseerd kroeglied inzingt. Ruim 300 cafe`s doen hier aan mee, door deze actie word er volop gestreamt, de kroeg met de meeste streams krijgt een gratis optreden aangeboden.

Henk Dissel houdt net als zijn vele fans uit Brabant van een feestje. Samen delen ze een liefde voor de Zuidelijke provincie Brabant. Henk besluit om een concert te gaan geven in de Brabanthallen in Den Bosch. De zaal liep over van het publiek en werden 4 uur lang getrakteerd met alle hits van Henk. Ook waren er diverse collega artiesten die het concert compleet maakte. Dino Music

In de zomer van 2021 tekend Henk Dissel een exclusieve platendeal bij het label, Dino. Een label dat meewerkt aan o.a. de carrieres van Andre Hazes, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Rene Karst en vele andere.
Het is duidelijk dat Nederland voorlopig nog niet af is van de sound van Henk Dissel.

Boek nu Henk Dissel

Vraag vrijblijvend een optreden van Henk Dissel aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Henk Dissel?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 2.495,-.
Hoe lang duurt een optreden van Henk Dissel?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Henk Dissel op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Henk Dissel voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Festival / Verjaardag.

Henk Dissel in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.