Joeri Plaizier boeken?

Wat ik voel
Joeri Plaizier boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Joeri Plaizier inhuren voor een optreden?

Vanaf € 895,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Joeri Plaizier door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 30 minuten

    Duur optreden

  • zExcl. techniek / geluid

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Joeri Plaizier

Soort Artiest: Feest Artiesten / Zangers

Wat ik voel

Het afsluiten van zijn studie aan de middelbare hotelschool en het werken aan zijn stem heeft ertoe geleid dat Joeri Plaizier heeft besloten om de volgende stap te nemen naar een fulltime zangcarrière.

Dat Joeri een nieuwe muzikale weg heeft gevonden zal voor iedereen duidelijk zijn. Joeri slaat met zijn single “Paradijsje” een nieuwe weg in. De passende opvolger ‘Extase’, ‘Toveren’, ‘Dansen In Het Donker’ sluit zeker aan bij de sfeer van de vorige singles. Een fantastische productie, met een verfrissende tekst en een grandioze videoclip.

Zijn nieuwste single heet ‘Zeldzaam Mooi’. Inmiddels heeft Joeri een verfrissend eigen repertoire opgebouwd waarmee hij een heel eigen sfeer maakt

Boek nu Joeri Plaizier

Vraag vrijblijvend een optreden van Joeri Plaizier aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Joeri Plaizier?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 895,-.
Hoe lang duurt een optreden van Joeri Plaizier?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Joeri Plaizier op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Joeri Plaizier voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Verjaardag.

Joeri Plaizier in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.