• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Altijd Larstig & Rob Gasd’rop boeken?

Gedonder in de tent!
Altijd Larstig & Rob Gasd’rop boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Altijd Larstig & Rob Gasd’rop inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.750,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Altijd Larstig & Rob Gasd’rop door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 2

Alles over Altijd Larstig & Rob Gasd’rop

Gedonder in de tent!

Met een frisse wind die uitgegroeid is tot pompende tornado zorgen Altijd Larstig & Rob Gasd’rop wekelijks voor totale escalatie. In polonaises – langer dan de Nederlandse spits – tikken ze shots & pils weg als zoete koek en pomp jij zo lekker dat je nooit meer een lekke band hebt. Met meer dan 10 miljoen streams en verschillende mainstages op hun CV, scheurt dit duo op standje Max Verstappen door de geluidsbarrière. Nooit chique, altijd gezellig, vol gas feest!

100% PARTYSTYLE
Next level fissa met een krokant randje: dit rebelse koppel vormt de vaandeldrager van het opkomende PARTYSTYLE genre, de ultieme cross-over tussen feest en hardere stijlen. Energieke edits en verrassende samenwerkingen vormen de fundering waarbij geen enkel genre wordt uitgesloten. Collabs, originals en remixen werden
al gemaakt met o.a. FeestDJRuud, René Karst, Raymon Hermans, Bankzitters en Stef Ekkel.

TOP OF THE FEEST
Neerlands grootste evenementen lieten zich al onderdompelen in confetti: X-Qlusive Holland, Defqon.1, Zwarte Cross, Wish Outdoor en meer. Toplocaties als GelreDome, Ziggo Dome en Aquabest worden week in week uit omgedoopt tot mega kroeg. Genoeg ruimte voor gedonder, geen plek voor goed gedrag.

Boek nu Altijd Larstig & Rob Gasd’rop

Vraag vrijblijvend een optreden van Altijd Larstig & Rob Gasd’rop aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Altijd Larstig & Rob Gasd’rop?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.750,-.
Hoe lang duurt een optreden van Altijd Larstig & Rob Gasd’rop?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Altijd Larstig & Rob Gasd’rop op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is Altijd Larstig & Rob Gasd’rop voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Boerenrock.

Altijd Larstig & Rob Gasd’rop in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back