Altijd Larstig & Rob Gasd’rop boeken?

Gedonder in de tent!
Altijd Larstig & Rob Gasd’rop boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Altijd Larstig & Rob Gasd’rop inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.350,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Altijd Larstig & Rob Gasd’rop door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 60 minuten

    Duur optreden

  • zExcl. techniek / geluid

    Geluid

  • Bezetting: 2

Alles over Altijd Larstig & Rob Gasd’rop

Gedonder in de tent!

Kermis, Kantine of carnavalstent, met Altijd Larstig & Rob Gasd’rop ga jij altijd voor een 10 op de schaal van gedonder. Slalommend tussen meezingers, (happy) hardcore en foute kneiters dirigeren zij het publiek naar een tandje schever. Nooit chique, altijd gezellig!

Altijd Larstig & Rob Gasd’rop staan bekend om hun energieke en schaamteloze edits, die meer dan eens online viral zijn gegaan via Dumpert en Vkmag. Tracks als Bloed, Zweet & Tranen (Andre Hazes), Stupid (Tess), Kleine Blonde Mariandel (Rob Ronalds) en Happy New Year (Abba) staken zij al in een harder jasje en leverde support op van feestacts als Zany, Beatcrooks, Poar Neem’n, Mashup Jack en meer!

Met royale gedonder-symfonieën op topevenementen (als Defqon.1, Emporium, Pussy Lounge, Dreamfields en Freshtival) laten AL&RG wekelijks zien hoe ze elke stage om kunnen dopen tot megakroeg of buurtbarbeque. Genadeloos fout en af en toe over het randje. Laat je plaatsvervangende schaamte thuis: het is tijd voor gedonder in de tent!

Boek nu Altijd Larstig & Rob Gasd’rop

Vraag vrijblijvend een optreden van Altijd Larstig & Rob Gasd’rop aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Altijd Larstig & Rob Gasd’rop?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.350,-.
Hoe lang duurt een optreden van Altijd Larstig & Rob Gasd’rop?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Altijd Larstig & Rob Gasd’rop op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is Altijd Larstig & Rob Gasd’rop voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Festival / Verjaardag.

Altijd Larstig & Rob Gasd’rop in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.