• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Aap Uit de Mouw boeken?

Sexy Tunes
Aap Uit de Mouw boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Aap Uit de Mouw inhuren voor een optreden?

Vanaf € 805,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Aap Uit de Mouw door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 2

Alles over Aap Uit de Mouw

Sexy Tunes

Na meer dan honderd shows in 2019, releases die het internet over vliegen en tours ver over de grens is het tijdperk van Aap uit de Mouw officieel aangebroken. Gewapend met een opzwepend arsenaal aan sexy tunes en huisgemaakte floorfillers verleiden Ruud & Jordi je elke show weer tot moves waarvan je niet wist dat je heupen er toe in staat waren. Van clubs tot festivals, niemand is opgewassen tegen de wervelwind van dit stormachtige duo. Nu ook hun single “Met Jou” het land verovert is één ding zeker; vroeg of laat komt de Aap uit de Mouw. Ze draaiden al op o.a. Wish Outdoor, We Are Electric en Winterpark. Daarnaast deden ze op meerdere plekken uitverkochte shows met hun eigen event Champaign Safari. Tot slot brachten ze ook nog een aantal sterke bootlegs uit met full support vanuit de scene.

Kortom, deze mannen maken meer dan naam voor zichzelf. Glijden, schuren en vies doen… In het weekend komt de Aap uit de Mouw!

Boek nu Aap Uit de Mouw

Vraag vrijblijvend een optreden van Aap Uit de Mouw aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Aap Uit de Mouw?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 805,- .
Hoe lang duurt een optreden van Aap Uit de Mouw?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Aap Uit de Mouw op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is Aap Uit de Mouw voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Aap Uit de Mouw in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back