• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Joeri Plaizier boeken?

Wat ik voel
Joeri Plaizier boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Joeri Plaizier inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.195,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Joeri Plaizier door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Joeri Plaizier

Soort Artiest: Volks Artiesten

Wat ik voel

Al enige jaren is Joeri een graag gezien zanger/entertainer op diverse evenementen en feesten. Met jeugdig elan en zijn moderne repertoire is hij dan ook zeer populair bij de jongeren en studenten. Hij deed zijn eerste ervaringen op in onder meer Cafe Bolle Jan en De Bastille in Amsterdam. Dit jaar is Joeri weer te vinden op onder anderen Dutch Valley, Tros Muziek Café en Breda in Concert. Joeri sloeg met zijn single “Paradijsje” een nieuwe weg in. De passende opvolger ‘Extase’ sluit zeker aan bij de sfeer van Paradijsje. Ook Dansen In Het Donker is een fijne single geworden. Zijn nieuwste single Wat Ik Voel is een echte Joeri plaat geworden. Hij beschikt inmiddels over een duidelijk herkenbaar repertoire.

Boek nu Joeri Plaizier

Vraag vrijblijvend een optreden van Joeri Plaizier aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Joeri Plaizier?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.195,-.
Hoe lang duurt een optreden van Joeri Plaizier?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Joeri Plaizier op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Joeri Plaizier voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Joeri Plaizier in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back