• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Zanger Kafke boeken?

Springen
Zanger Kafke boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Zanger Kafke inhuren voor een optreden?

Vanaf € 2.495,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Zanger Kafke door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Zanger Kafke

Soort Artiest: Feest Artiesten

Springen

Van glazenhaler tot één van de populairste feest acts van Nederland. Van een grapje in 2017 van 4 vrienden tot een uitverkocht 013 Tilburg in 2019. Dat is Zanger Kafke in een notendop. Zanger Kafke laat met zijn Brabantse tongval en uptempo Nederlandstalige feestnummers kroegen en festivals ontploffen. De inmiddels gouden single ‘Springen’ zet het leven van Kevin Verhoeven in 2018 volledig op zijn kop. Meerdere singles en samenwerkingen (met onder andere Outsiders en FeestDJRuud) volgen. Twee jaar later is deze feest act niet meer weg te denken op plekken waar bier en confetti de boventoon voeren. Gewapend met de spreuk ‘Hoe meer jullie drinken, hoe beter ik ga klinken!’ geeft hij ieder feestje een goudgele randje!

Boek nu Zanger Kafke

Vraag vrijblijvend een optreden van Zanger Kafke aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Zanger Kafke?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 2.495,-.
Hoe lang duurt een optreden van Zanger Kafke?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Zanger Kafke op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Zanger Kafke voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Zanger Kafke in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back