• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Vinzzent boeken?

Dans jij met mij?
Vinzzent boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Vinzzent inhuren voor een optreden?

Vanaf €1.795 Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Vinzzent door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Vinzzent

Soort Artiest: Feest Artiesten

Dans jij met mij?

Dans jij met mij dan dansen wij ons samen blij! Een kreet uit de ‘Dromendans’ waarmee Vinzzent een groot publiek veroverde. Met zijn aanstekelijke feelgood sound en energieke persoonlijkheid maakt hij mensen blij! Hij staat dan ook met regelmaat op de grote NL festivals en evenementen zoals Dutch Valley, Mega Piraten Festijn en Muziekfeest van het Jaar.

Sinds augustus 2017 heeft hij zijn eigen festival ‘Vinzzent Op Het Strand’ waarvan de eerste editie een groot succes was. Iedereen was happy en het voelde als één grote familie. Als kers op de taart kreeg hij een Platinum Award uit handen van Rob de Nijs. Op 19 augustus 2018 vond de tweede editie van Vinzzent Op Het Strand plaats.

Boek nu Vinzzent

Vraag vrijblijvend een optreden van Vinzzent aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Vinzzent?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf €1.795.
Hoe lang duurt een optreden van Vinzzent?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Vinzzent op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Vinzzent voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Vinzzent in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back