• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Veul Gère boeken?

Solo!
Veul Gère boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Veul Gère inhuren voor een optreden?

Op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Veul Gère door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 11

Alles over Veul Gère

Soort Artiest: Feest Artiesten

Solo!

C.V. Veul Gère is een jonge carnavalsvereniging uit Kruikenstad (Tilburg). Met hitsingles als ‘De Gròzzie van mèn Buurvrouw (derin, deruit)’, ‘Wa trèkte oan’, ‘Liever schuin erin dan recht d’r neffe’, ‘Speciaole Friekendèl’ en hun nieuwste hit ‘Solo’ heeft C.V. Veul Gère zich als echte carnavalsband op de kaart gezet. Na twee jaar op kleine schaal nummers uit te brengen is er in 2008 door Veul Gère besloten een samenwerking te starten met een artiest van internationale allure, welke ze toevallig tegen kwamen bij de bushalte. Uit het gesprek hier is de eerste cd-single gekomen “De Kroegentocht”, samen met Peter Smulders. De eerste single is opgenomen in Diessen, in de studio bij Remco Heuvelmans. Dit is tevens de eerste single geweest welke op grote schaal uitgegeven is. De single werd gelijk opgepakt door Drie Uurkes Vooraf van Omroep Brabant en bij Rijk en van Brabant op Radio 8FM.

In 2014 komt “De Gròzzie van Mèn Buurvrouw (Derin, deruit)” uit. Het nummer bereikt al snel een cult status, en bij Giel Beelen wint Veul Gère de prijs voor minst slechte carnavalsnummer. Binnen no-time heeft het nummer al meer dan 1.000.000 views op YouTube. Het nummer wordt tweede bij ‘Kies Je Kraker’ van Omroep Brabant. Het nummer haalt de tweede plaats in de lokale Spotify meest-gedraaide-nummers lijst.

Boek nu Veul Gère

Vraag vrijblijvend een optreden van Veul Gère aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Veul Gère?
De prijsindicatie voor een optreden is: Op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Veul Gère?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Veul Gère op?
De bezetting bestaat uit: 11 perso(o)n(en).
Waar is Veul Gère voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Veul Gère in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back