• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

John West boeken?

Jouw blik
John West boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

John West inhuren voor een optreden?

Vanaf € 5.950,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek John West door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. licht/geluid tot 300 personen

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over John West

Soort Artiest: Volks Artiesten

Jouw blik

John is sinds jonge leeftijd al bezig met muziek. Zo begint hij op zijn 14e als DJ en gaat hij door het land om plaatjes te draaien op feesten en partijen. Na vier jaar als DJ door het land te zijn gegaan, pakt hij de microfoon op zijn 18e verjaardag (2006). Hij zingt samen met zijn goede vriend en collega Mike Peterson het nummer ‘I’ll go where the music takes me’. Vanaf dat moment volgt John het muzikale pad als zanger en zingt hij veel demo’s in. In 2007 brengt hij zijn eerste single ‘Weet wat je begint’ uit. Het jaar erop brengt hij zijn tweede nummer ‘Verliefdheid’ uit. John zijn eerste nummers doen het meteen goed bij het publiek.

John brengt in 2010 het nummer ‘Jouw blik’ uit. Hiermee scoort hij zijn eerste hit. Deze meezinger wordt nog vaak gedraaid en aangevraagd tijdens zijn optredens. In de ‘Nationale Top 250’ van 2021 staat ‘Jouw blik’ op de 21ste plaats.

In 2012 zingt John in de halftime show tijdens de ‘Toppers in Concert’ concertreeks in de Amsterdam ArenA (Johan Cruijff ArenA). Samen met zijn collega’s Henk Dissel, Pascal Redeker, Edwin van der Toolen en Sasja Brouwers maken ze er één groot feest van.

In samenwerking met rapper Lange Frans brengt John het nummer ‘Blijf bij mij’ uit in 2014. De samenwerking is een schot in de roos, want ze scoren hiermee een mooie hit.

John doet in 2015 mee aan het SBS-programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’. Hij zingt het nummer ‘Blijf bij mij’ tijdens zijn auditie en zorgt ervoor dat André Hazes en Lange Frans voor hem drukken. John wint het programma helaas niet.

Nadat de eerste samenwerking met Lange Frans goed ontvangen wordt, duiken ze direct de studio in voor een nieuw nummer. In 2016 brengen ze het nummer ‘Lekkerding’ uit met een nog groter succes dan ‘Blijf bij mij’. De single is tot nu toe John zijn grootste hit.

Opnieuw brengt John een nummer uit met ‘Lange Frans’ genaamd ‘Wat een hete zomer’. Een heerlijk zomers nummer waar je niet op stil kan blijven staan.

John brengt in 2020 het zomerse nummer ‘Je raakt me zo’ uit. Een echt John West nummer, dansbaar en vrolijk.

Boek nu John West

Vraag vrijblijvend een optreden van John West aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van John West?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 5.950,-.
Hoe lang duurt een optreden van John West?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed John West op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is John West voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

John West in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back