• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Vengaboys boeken?

Boom, Boom, Boom, Boom
Vengaboys boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Vengaboys inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Vengaboys door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 4

Alles over Vengaboys

Soort Artiest: 90's / 00's artiesten

Boom, Boom, Boom, Boom

Het begon met twee dj’s: Danski en Delmundo, die geïmproviseerde en illegale strandfeesten organiseerden vanuit hun versleten schoolbus. Tijdens hun tour langs de Spaanse kust en Ibiza tussen 1992 en 1997 voegden ze vier dansers-cum-zangers Roy, Denice, Kim en Robin toe om de DJ-sets op te fleuren. Hun groeiende reputatie inspireerde hen om een ​​stap verder te gaan en een eigen platenlabel te beginnen en platen te produceren.

De eerste internationale hit van de Vengaboys, “Up & Down”, werd uitgebracht in maart 1997 en werd al snel een top 5-hit in Europa voordat het zijn weg naar de VS bereikte. Up & Down, uitgebracht op het legendarische label Strictly Rhythm, regeerde in de clubs van kust tot kust en stormde naar de nummer één op de Billboard Dance Chart. Hun debuutalbum heeft de toepasselijke titel “Greatest Hits!” en behaalde de gouden status in de Verenigde Staten. In datzelfde jaar werden ze genomineerd voor de MTV Best Breakthrough Award.

Zeven top10 en twee nummer één-hits

En dat was nog maar het begin. Multi-platina popdanshits zoals ‘We Like To Party!’, ‘Boom Boom Boom Boom!!’ en ‘We’re going to Ibiza’ werden losgelaten op het nietsvermoedende publiek. Daarmee Scoorde ze zeven top10 en twee nummer één-hits in de Britse top 40. Bovendien bereikte het de top van de hitlijsten in meer dan 40 landen, waaronder Duitsland, India, Spanje, Zuid-Afrika, Thailand, Polen, Australië, Mexico en meer.

En de hits bleven maar komen; ‘Shalala lala’, ‘Kiss (When the sun don’t shine)’, ‘Uncle John From Jamaica’ werden allemaal solide top 5-hits over de hele wereld. In feite werd IEDERE Vengaboys-single die werd uitgebracht een Britse Top 40-hit…

Boek nu Vengaboys

Vraag vrijblijvend een optreden van Vengaboys aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Vengaboys?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Vengaboys?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Vengaboys op?
De bezetting bestaat uit: 4 perso(o)n(en).
Waar is Vengaboys voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Vengaboys in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back