• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Typhoon boeken?

Als ik je weer zie
Typhoon boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Typhoon inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Typhoon door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting:

Alles over Typhoon

Soort Artiest: NL Top Artiesten / Rappers

Als ik je weer zie

Typhoon zijn muziek is een viering van het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde. Glenn de Randamie (1984) is een verhalenverteller die op een eerlijke en kwetsbare manier rapt, spreekt en zingt. Grote levensthema’s weet hij op een rake manier te vangen in persoonlijke uitingen over liefde, geloof, keuzes, slavernij en ambitie. Opgroeiend in een groot Surinaams gezin met daarbij Portugese, Chinese, Indiase en Creoolse roots was het voorbestemd dat al deze invloeden ook zijn muziek zouden duiden.

Door middel van zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon je mee in het gesprek dat gaande is in de maatschappij, maar vooral ook in zijn persoonlijke leven en laat zijn licht erop schijnen. Nooit vingerwijzend, maar altijd in verbinding. In zijn live shows is deze verbinding een ervaring: je wordt niet alleen muzikaal, maar ook fysiek meegenomen in het verhaal dat hij te vertellen heeft. Op het ene nummer sta je te dansen en springen en bij het andere sta je liever stil om de oprechte teksten goed in je op te kunnen nemen. Waar of hoe je zijn muziek ook luistert; Typhoon raakt je in je ziel en zet je aan het denken over jouw eigen leven, visie en en gevoelens.

De muzikale reis van Typhoon begon in 2004 toen hij De Grote Prijs van Nederland won. Drie jaar later in de zomer van 2007 kwam zijn openhartige debuutalbum ‘Tussen Licht en Lucht’ uit waarin het nummer ‘Zo Niet Mij’ het begin was van de visie van Typhoon. ‘We maken zoveel mee, maar we praten er niet over. Kwetsbaarheid wordt gezien als zwakte, terwijl dat juist kracht is.’ De jaren erna bundelde Typhoon zijn talent met o.a. New Cool Collective en de Fakkelbrigade en met hen bracht hij meerdere nummers uit en trad hij meerdere malen op. In 2013 werd Typhoon uitgenodigd om op te treden voor Koning Willem Alexander en Koningin Maxima tijdens 200 jaar Koninkrijk. Speciaal voor deze gelegenheid was het nummer ‘Van De Regen Naar De Zon’ geschreven.

Wanneer we spreken over ‘hoogtepunten’, dan was dat voor Typhoon het geval in 2014. Zijn langverwachte, tweede album ‘Lobi Da Basi’ kwam uit en samen met zijn Titanenband tourde hij langs grote steden en ook op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz verspreidde hij live op fenomenale wijze zijn lobi. De plaat bereikte platinum-status en denderende shows in de HMH (nu Afas Live – 2015) en Ziggo Dome (samen met Rico & Sticks, 2016) volgden. In 2015 was Typhoon huisband van De Wereld Draait Door en mocht hij twee prestigieuze Edisons (Beste Album en Hip Hop Artiest) in ontvangst nemen.

Boek nu Typhoon

Vraag vrijblijvend een optreden van Typhoon aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Typhoon?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Typhoon?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Typhoon op?
De bezetting bestaat uit: perso(o)n(en).
Waar is Typhoon voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Typhoon in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back