• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Thorsten von Lippe Biesterfeld boeken?

Deutsche party!
Thorsten von Lippe Biesterfeld boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Thorsten von Lippe Biesterfeld inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Thorsten von Lippe Biesterfeld door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Thorsten von Lippe Biesterfeld

Soort Artiest: Feest Artiesten

Deutsche party!

Schlager zanger en komiek, beter bekend als Der Blonde Engel. Geboren in Mönchengladbach (D) en toen al beschikte hij over zijn befaamde goldene stimme. Is enorm geliefd bij zijn publiek. Thorsten neemt u tijdens zijn optreden mee terug in de tijd met zijn Goldene Hitmix; bekende schlagers zoals Fiesta Mexicana, Ein Festival der Liebe en  viele, viele andere superhits passeren de revue tijdens zijn ramba samba party!

Thorsten is dè beste en betaalbare Oktoberfeestartiest van dit moment, die op elk feest waar Duitse Schlagermuziek gewenst is thuishoort. Er is geen andere live zanger in de Benelux te vinden die de bekende kult schlagers èn de huidige populaire Duitse hits van nu, zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld. Thorsten is naast Schlagersänger ook ‘ein Komiker’. Een entertainer die zijn publiek, jong en oud,  weet te vermaken te boeien èn te verbazen. Elk optreden van hem is anders; zijn repertoire word afgestemd op het aanwezige publiek. Zijn stemgeluid doet uw denken aan Heino, aan Freddy Quinn, Roy Black, en zelfs (voor de kenners) Nina Hagen……

Hij word tegenwoordig ook gevraagd voor tv en radio commercials, als lead-zanger en als presentator voor Oktoberfeesten of Schlagerpartys. Ook voor uw feest waarbij een Duits tintje gewenst is, is Thorsten dè ideale gastheer, presentator, special guest, of live-act die zorgt voor de juiste stimmung!

Boek nu Thorsten von Lippe Biesterfeld

Vraag vrijblijvend een optreden van Thorsten von Lippe Biesterfeld aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Thorsten von Lippe Biesterfeld?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Thorsten von Lippe Biesterfeld?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Thorsten von Lippe Biesterfeld op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Thorsten von Lippe Biesterfeld voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval / Oktoberfest.

Thorsten von Lippe Biesterfeld in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back