• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Rolf Sanchez boeken?

Más Más Más
Rolf Sanchez boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Rolf Sanchez inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Rolf Sanchez door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Rolf Sanchez

Soort Artiest: NL Top Artiesten

Más Más Más

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek. Niet minder dan twee diamanten platen voor zijn nummer 1-hits in de US Billboard Tropical Airplay chart, twee nominaties voor de gerenommeerde prijzen Premios Juventud (beste nieuwkomer) en Premio Lo Nuestro (beste act) en vele uitverkochte shows in Latijns-Amerika zijn het bewijs: Rolf Sanchez heeft alle kwaliteiten van een wereldwijd succesvolle popartiest.

In 2019 keert de King of Dutch Latin terug uit de VS. Met zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma Beste Zangers wordt hij ook in Nederland geliefd onder een breed publiek.

Met name door het pakkende duet Pa Olvidarte, dat hij samen met Emma Heesters uitvoert. Pa Olvidarte wordt de hoogste stijger in de hitlijsten en belandt binnen drie weken in de Top 5. Op dat moment is het duet het hoogst genoteerde Nederlands-Spaanstalige nummer ooit in de Top 40. Pa Olvidarte heeft maar liefst 12 weken op de nummer 2-positie gestaan in de Top 40 en heeft de dubbele platinastatus bereikt.

In juli 2020 lanceert Rolf zijn grote hit Más Más Más. Met het bereiken van de nummer 1-positie breekt hij zijn vorige record en is hij wederom verantwoordelijk voor de hoogst genoteerde Nederlands-Spaanstalige hit in Nederland. In de opvolgende weken verovert hij alle hitlijsten, onder andere: Spotify Top 50, Streaming Top 40, Shazam Nederland, Radio 538 Top 50 en de Dutch Single Top 100. Vanaf dat moment is Rolf Sanchez niet meer weg te denken bij Nederlandse radio- en televisiestations. Door zijn warme en open karakter is hij daar een graag geziene gast. Op sociale media groeit zijn populariteit wanneer heel Nederland zich waagt aan de pasjes van Más Más Más. De plaat gaat dubbel platina.

Maar daar blijft het niet bij. In 2020 en 2021 scoort Rolf de ene na de andere hit, zoals Ven Ven en Hef Je Glas, die beide een gouden plaat opleveren. Als onderdeel van The Streamers is hij bovendien medeverantwoordelijk voor het meest bekeken streaming-event ooit in Nederland!

In 2022 brengt Rolf de zingende single Mañana uit en verschijnt het langverwachte debuutalbum Mi Viaje, waarin hij zijn persoonlijk verhaal vertelt.

Rolf Sanchez is een authentiek muziekfenomeen dat zijn publiek omverblaast met zijn hoogwaardige vocale kunsten en erin slaagt om iedereen te laten dansen als een echte latino/a. Wie een optreden bijwoont kan rekenen op, zoals hij dat zelf graag zegt, ‘een rollercoaster vol emotie’!

Boek nu Rolf Sanchez

Vraag vrijblijvend een optreden van Rolf Sanchez aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Rolf Sanchez?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Rolf Sanchez?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Rolf Sanchez op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Rolf Sanchez voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Rolf Sanchez in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back