• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Poar Neem’n boeken?

Probleem?
Poar Neem’n boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Poar Neem’n inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.995,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Poar Neem’n door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 2

Alles over Poar Neem’n

Probleem?

Feest! Humor! Bier! Poarty DJ Walter pompt de kneiters en Wim Salabim, die keerl van Poar neem’n, zorgt voor ongein. Poar Neem’n op de buhne staat garant veur interactie en hits! Ready voor de beruchte miss Poar Neem’n verkiezing?

Niets is te gek, van moderne festivals, tentfeesten, van kroeg tot dancing. Geef deze mannen een podium (en een biertje) voor maximaal FEEST! Poar Neem’n heeft meer dan 200.000 followers op social, van dit enorme bereik wordt nuttig gebruik gemaakt bij een boeking. Jouw feest of festival komt op hun Facebook evenementenkalender en zorgt voor een flinke boost.

Bij een show worden er ook verschillende Poar Neem’n artikelen weggeven aan de winnaars (of aan iedereen) van een aantal interactieve spellen op het podium. Zoals bij het rad van Poartuin of de miss Poar Neem’n verkiezing. Om zo de mooie feestvreugde extra te versterken!Met een imperium aan trouwe fans verspreid door hele land is dit dé omzet verhogende feest act met bewezen posterwaarde.

Probleem? Poar Neem’n!

Boek nu Poar Neem’n

Vraag vrijblijvend een optreden van Poar Neem’n aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Poar Neem’n?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.995,-.
Hoe lang duurt een optreden van Poar Neem’n?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Poar Neem’n op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is Poar Neem’n voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Boerenrock.

Poar Neem’n in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back