• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Noise Cartel boeken?

Energieke combi
Noise Cartel boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Noise Cartel inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Noise Cartel door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 2

Alles over Noise Cartel

Energieke combi

Noise Cartel is de energieke combinatie uit Nederland. Er zijn niet veel acts met zo’n groot repertoire aan zelfgemaakte muziek waardoor het publiek in binnen- en buitenland uit zijn dak gaat.

Noise Cartel is opgericht in maart 2015 en werd meteen een groot succes. Ze brachten officiële remixen uit voor en samen met The Partysquad, Childsplay, JeBroer, Girls Love DJs, Adje en Kempi. Ze dropten meerdere eigen EP’s zoals Go Hard EP en Distance EP en verder kwam de track ”Vliegen”, in samenwerking met StukTV en Cazz Major, in de top 10 van de Spotify Dutch Viral top 50. De afgelopen zomers waren ze aanwezig. op grote festivals als Paaspop, Rebirth Festival, Dreamvillage, Festyland, Hockeyloverz en City of Dance Festival. Daarnaast maakten ze deel uit van de line-up van de Totally Summer-tour met verschillende shows in het buitenland.

Boek nu Noise Cartel

Vraag vrijblijvend een optreden van Noise Cartel aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Noise Cartel?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Noise Cartel?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Noise Cartel op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is Noise Cartel voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Noise Cartel in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back