Lil Kleine boeken?

Loterij
Lil Kleine boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Lil Kleine inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Lil Kleine door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 30 minuten

    Duur optreden

  • zExcl. techniek / geluid

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Lil Kleine

Soort Artiest: Rappers

Loterij

De carrière van Lil Kleine (Jorik Scholten) begint al op zijn achtste wanneer hij veel tijd spendeert aan dansen en acteren en bereikt hiermee ook al een groot publiek wanneer hij verschijnt in de bekende Nederlandse televisieshow ‘Praatjesmakers’. De video van een jonge Scholten die vertelt over zijn ambities als rapper komt inmiddels vaak in televisieprogramma’s voorbij. Ambities die inmiddels ruimschoots zijn waargemaakt.

Kenmerkend voor het werk van Lil Kleine is zijn Amsterdamse accent, samen met zijn controversiële teksten. Vanaf het moment waar hij echt doorbreekt in 2015, is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Van het langverwachte Top-Notch-album ‘New Wave’, tot zijn meest recente EP genaamd ‘KLEINE’, is er geen project waarmee hij slecht scoort. Tientallen gouden platen, miljoenen streams en ontelbare shows zorgen ervoor dat Lil Kleine een van de meest beruchte en bekendste artiesten van Nederland is.

In de afgelopen jaren verbrak hij dan ook alle denkbare records. Om slechts een paar voorbeelden te noemen, alle singles van ‘WOP’ verschenen in de single top 100. Ook stond hij met zijn debuut-album ‘Alleen’ meer dan een jaar in de album top 10, en stond Spotify op de dag van release van ‘Jongen Van De Straat’ roodgloeiend en was dit het meest beluisterde album OOIT in Nederland binnen 24 uur.

Al het succes zorgt er dan ook voor dat Lil Kleine in 2021 de grootste muzikale deal als Nederlandstalige artiest ooit tekent bij SONY in samenwerking met OWNIT.

Naast alle shows, media-optredens en studiosessies heeft Lil Kleine een fanbase opgebouwd van meer dan 1.600.000 volgers op Instagram. Met meer dan 700 miljoen views op Youtube en bijna 2 miljard (!) streams op Spotify blijft Lil Kleine erg populair en opgeteld maakt dit hem een van de meest invloedrijke personalities van de Benelux.

Naast zijn faam schuilt in Jorik een ware ondernemer. Zo is hij oprichter van meerdere bedrijven waaronder zijn eigen café ‘t Lammetje’ in Amsterdam, zijn patatzaak ‘De Belg’ en zijn eigen kledingmerk ‘JORIK’. Daarbij is hij in 2019 een bijzondere samenwerking aangegaan met John de Mol, met wie hij het online lifestyle platform ‘NEW WAVE’ ontwikkelt dat zich richt op jongeren tussen de 15-24 jaar.

Boek nu Lil Kleine

Vraag vrijblijvend een optreden van Lil Kleine aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Lil Kleine?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Lil Kleine?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Lil Kleine op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Lil Kleine voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Lil Kleine in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back