• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Kiki Busio boeken?

Kiki Busio boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Kiki Busio inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Kiki Busio door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 2 x 45 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. geluid tot 250 personen

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Kiki Busio

Soort Band: Akoestisch Bands

Hoe het begon
“Het begon allemaal in 2015. Ik had eigenlijk geen idee wat ik nou eigenlijk betreft werk en toekomst moest gaan doen. Muziek maken deed ik hier en daar zo eens een keertje en verder werkte ik me suf in de horeca. Optredens zocht ik niet op, zo nu en dan werd ik ergens voor gevraagd en dan vond ik het wel grappig om te doen. Ik vond het eigenlijk allemaal niet goed genoeg wat ik deed. Ik kan wel zingen maar ik ben geen technisch opgeleide zangeres. Ik kan wel spelen maar ik ben geen topgitariste. Deze denkwijze weerhield mij er destijds van om serieus aan de bak te gaan. Op aandringen van vrienden ben ik toch maar weer eens wat gaan spelen. Dit pakte zo goed uit dat ik me ook wel bedacht dat ik dit beter kon doen dan voor een hongerloon in de horeca mijzelf een hernia in te werken. Vanaf dat moment, juli 2015, ben ik KB Live Music opgestart.”

Treed je alleen solo op? “Nee, ik startte in de eerste instantie Baard & Buus op omdat ik juist graag met een akoestisch duo het podium wilde betreden. We hebben te gekke optredens verzorgd waaronder Sensation Waailand voor 3.500 man! Helaas bleek de beschikbaarheid van de gitarist niet voldoende om het concept met garantie aan te kunnen bieden en hier is de nodige tijd overheen gegaan. Ik ben mij hierdoor dus weer veel gaan richten op de solo-act. Dit pakte enorm goed uit. Mensen vonden het hartstikke leuk, voelden zich betrokken bij de act en vinden het juist leuk dat ik niet altijd even serieus ben. Ik moet het zelf nog wel leren doseren! Maar dat is een leerproces waar ik zelf aan moet werken.

Boek nu Kiki Busio

Vraag vrijblijvend een optreden van Kiki Busio aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Kiki Busio?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Kiki Busio?
De lengte van een optreden is: 2 x 45 minuten.
Met hoeveel personen treed Kiki Busio op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Kiki Busio voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bruiloft.

Kiki Busio in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back