• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Ilse de Lange boeken?

So incredible
Ilse de Lange boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Ilse de Lange inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Ilse de Lange door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 20 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Ilse de Lange

Soort Artiest: NL Top Artiesten

So incredible

Als achtjarig meisje wint Ilse DeLange een playbackwedstrijd op school en meteen wordt ze gebeten door de showbizz-bug. Later verruilt ze het playbacken voor haar eigen zang en sluit zich aan bij de coverband ‘Cash On Delivery’.

In 1994 treedt Ilse op tijdens de Nederlandse Country Music Awards. Ze wordt ontdekt, maar pas vier jaar later tekent Ilse DeLange een contract met Warner Brothers in Amerika. Ze krijgt de kans haar debuutalbum in Nashville op te nemen, samen met met Barry Beckett (die ook met Paul Simon, Bob Dylan, Joe Cocker en Dire Straits heeft gewerkt). Nog voordat haar album ‘World Of Hurt’ in 1998 in Nederland verschijnt, nodigt Paul de Leeuw nodigt Ilse uit voor zijn TV-show. Het liedje dat Ilse DeLange in de show ten gehore brengt is, gelijk haar eerste single: ‘I’m Not So Tough’. Haar ‘World Of Hurt’ album is een groot succes en wordt in no time dubbelplatina.

In 1999 bracht Ilse een live album uit met daarop cover versies van liedjes van John Hiatt; “Dear John”. Dit album werd al vrij snel platina en niet lang daarna vertrok DeLange naar Amerika om daar aan haar tweede studioalbum te werken. In november 2000 kwam ‘Livin’ On Love’ uit en ook dit album werd platina. In 2001 tourde Ilse door Nederland met de ‘Livin’ On Love Tour’ en deed ze veel theaters en concertzalen aan. Later in 2001 mocht DeLange een Edison award voor beste Nederlandse artiest van 2001 in ontvangst nemen.

Ilse was een populaire coach in het programma The Voice of Holland en The Voice Kids.
In 2018 werd ze met The Common Linnets tweede op Eurovisie Songfestival. Het nummer “Calm After The Storm” wist in veertien landen de eerste plaats van de hitlijsten te bereiken.

Boek nu Ilse de Lange

Vraag vrijblijvend een optreden van Ilse de Lange aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Ilse de Lange?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Ilse de Lange?
De lengte van een optreden is: 1 x 20 minuten.
Met hoeveel personen treed Ilse de Lange op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Ilse de Lange voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Ilse de Lange in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back