• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Hoken met de Heinoos boeken?

Vanoavond goat wi-j Høken
Hoken met de Heinoos boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Hoken met de Heinoos inhuren voor een optreden?

Vanaf € 5.950,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Hoken met de Heinoos door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 45 minuten + 1 x 75 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 4

Alles over Hoken met de Heinoos

Vanoavond goat wi-j Høken

Vier gedreven muzikanten die gaan voor energieke, eerlijke en spontane muziek in de streektaal, en elk optreden tot het uiterste gaan. Een groot aantal feesten, festivals en theaters in Nederland heeft in de afgelopen 19 jaar kennisgemaakt met de Heinoos. Vanaf maart vorig jaar is de band van start gegaan onder de noemer Høken met de Heinoos – Veldtocht 2.0. Een tour met meer dan 70 shows met dit moment als hoogtepunt een show voor 35.000 enthousiaste mensen op het hoofdpodium van de Zwarte Cross! Een ouderwetse Veldtocht in de voetsporen en vooral eerbetoon aan de grondleggers van dialectmuziek:Normaal!

Gelijk met de start van deze tour verscheen de single “Høken in de tent”. Een nummer wat niet alleen de tour omschrijft, maar ook het gevoel wat Normaal bij de vele Høkers heeft gebracht. Met de komst van dit album gaan de Heinoos definitief verder met het zingen in de streektaal en laten ze zien dat de dialectmuziek in Nederland volop leeft!

Boek nu Hoken met de Heinoos

Vraag vrijblijvend een optreden van Hoken met de Heinoos aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Hoken met de Heinoos?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 5.950,-.
Hoe lang duurt een optreden van Hoken met de Heinoos?
De lengte van een optreden is: 1 x 45 minuten + 1 x 75 minuten.
Met hoeveel personen treed Hoken met de Heinoos op?
De bezetting bestaat uit: 4 perso(o)n(en).
Waar is Hoken met de Heinoos voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Boerenrock.

Hoken met de Heinoos in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back