• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Headhunterz boeken?

Destiny
Headhunterz boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Headhunterz inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Headhunterz door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Headhunterz

Soort DJ: Hardstyle DJ's

Destiny

Headhunterz is een project uit 2006 van de Veenendaalse dj Willem Rebergen (geboren: 12 september 1985). Headhunterz produceert hardstyle-platen. De bekendste hiervan zijn Rock Civilization, Scantraxx Rootz, Reloaded part II, End of my Existence, Just say my name, Subsonic en A new day. Hij was vanaf zijn negende muzikaal actief in een kinderkoor, nam later cd’s op en sprak stemmen in voor films. Hij treedt ook op onder de naam Antifact; onder die naam heeft hij o.a. Astaloca en The Path Of Righteousness gereleased. Headhunterz bestond eerst uit twee mensen, namelijk Willem en Bobby (DeeJ-010), maar Willem had meer ambitie om er mee door te gaan.Ook zat Willem op de Rockacademie, maar daar konden ze hem niet helpen met hardstyle. Rebergen debuteerde kort daarvoor als producer genaamd Nasty D-Tuners, waarna er een aantal platen op het label Scantraxx verschenen. Willem heeft ook een eigen platenlabel, Scantraxx Reloaded, een sublabel van Scantraxx.

Boek nu Headhunterz

Vraag vrijblijvend een optreden van Headhunterz aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Headhunterz?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Headhunterz?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Headhunterz op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Headhunterz voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Headhunterz in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back