• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Guus Meeuwis boeken?

Brabant
Guus Meeuwis boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Guus Meeuwis inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Guus Meeuwis door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Guus Meeuwis

Brabant

De Brabantse Guus Meeuwis begon 16 jaar geleden aan zijn succesverhaal. In 1994 won hij samen met zijn band ‘Vagant’ het Studentensongfestival in Tilburg met het nummer ‘Het is een nacht’. Niet veel later scoorde Guus Meeuwis samen met zijn band zijn allereerste nummer 1 hit, waarop een lange reeks van successen volgde met onder andere hits als ‘Kedeng, Kedeng’, ‘Het dondert en het bliksemt’ en ‘Verliefd zijn’.

Guus Meeuwis zoekt in zijn muziek niet het grote drama op, maar beschrijft juist de ins en outs van het gewone leven, de alledaagse pracht en schoonheid. Niet voor niets behoort deze zanger dan ook tot de absolute top van de makers van het Nederlandse lied. En dit werd ook beaamd door de Edison die Guus mocht ontvangen en wel in de categorie ‘Beste Mannelijke Popartiest’. Dit was de spreekwoordelijke kers op zijn jubileumtaart. En inmiddels heeft Guus al 4 geweldige albums op zijn naam staan.

Boek nu Guus Meeuwis

Vraag vrijblijvend een optreden van Guus Meeuwis aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Guus Meeuwis?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Guus Meeuwis?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Guus Meeuwis op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Guus Meeuwis voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Guus Meeuwis in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back