• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Glennis Grace boeken?

Ik Ben Niet Van Jou
Glennis Grace boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Glennis Grace inhuren voor een optreden?

Vanaf € 8.500,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Glennis Grace door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Glennis Grace

Soort Artiest: NL Top Artiesten

Ik Ben Niet Van Jou

Glennis Grace is geboren in de Jordaan in Amsterdam en zingt vanaf haar 6e jaar. Ze won in 1994 de Soundmixshow, brak in 2011 definitief door met Afscheid en in 2018 bereikte ze de finale van America’s Got Talent.

Na diverse songs heeft Glennis Grace de single “Dansen met het leven” uitgebracht. Het echte succes kwam echter pas in november 2008 bij het uitbrengen van de single “Als Je Slaapt”. Bij de uitzending van „Life & Cooking” zat Wendy van Dijk (en de rest van Nederland) huilend te luisteren naar Glennis. Nadien slaat Glennis een nieuwe weg in met een unieke stijl welke in Nederland door geen een artiest werd vertolkt.

Dat deze nieuwe ingeslagen weg zijn vruchten afwerpt is wel gebleken. In 2011 is Glennis Grace door o.a. Buma Stemra uitgeroepen tot de Beste Zangeres van Nederland. Ook heeft de zangeres het populaire tv-programma “Van Popster tot Operaster” gewonnen met het stuk “Habanera” en is ze door het conservatorium na een studie van 5 jaar, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek van Nederland.Op 20 mei 2011 brengt Glennis Grace het met Platina bekroonde album “One Night Only” uit die opgenomen is tijdens haar eerste soloconcert. Daarnaast was de zangeres te zien in een nieuwe reeks van het TROS-programma “De Beste Zangers van Nederland” en scoorde ze in april haar eerste nummer-1 hit met “Afscheid” en ontving hiermee direct haar eerste Gouden Plaat. Ook heeft zij als gastartiest optreden tijdens “Toppers in Concert” op 27, 28 en 29 mei in de Amsterdam Arena gestaan.

Boek nu Glennis Grace

Vraag vrijblijvend een optreden van Glennis Grace aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Glennis Grace?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 8.500,-.
Hoe lang duurt een optreden van Glennis Grace?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Glennis Grace op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Glennis Grace voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Glennis Grace in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back