• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Gerard Joling boeken?

Maak me gek!
Gerard Joling boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Gerard Joling inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Gerard Joling door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Gerard Joling

Soort Artiest: Volks Artiesten

Maak me gek!

Gerard Joling stond als kind altijd al in het middelpunt van de belangstelling. Met deze eigenschap op zak zou hij het nog ver schoppen in de harde wereld van de showbizz in Nederland.Hij zou er alles aan doen om zijn droom te laten uitkomen. De eerste klanken die de stem van Gerard produceerden gaven niet direct het dat hij zal uitgroeien tot de zanger die hij nu is.

In 1988 vertegenwoordigt Joling Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Shangri La’, waarmee hij op de negende plaats eindigt. In 1989 komt de single ‘No More Boleros’ uit.

Met Rene Froger en Gordon vormt Joling in 2005 de Toppers. Onder deze naam geeft het trio ze uitverkochte concerten. Na een ruzie tussen Joling en Gordon gaat Gerard zijn eigen weg, met onder andere de show Stout en Nieuw in 2007.

Gerard Joling heeft zich in de afgelopen jaren ook ontpopt als tv-persoonlijkheid. Zo was hij met collega Gordon te zien in Joling en Gordon over de Vloer’ en presenteert hij programma’s als Sterren Dansen op het IJs en Holland’s Got Talent.

In 2011 verschijnt zijn album Gewoon Gerard en is ‘Er Hangt Liefde In De Lucht’ een succesvolle zomerhit.

Boek nu Gerard Joling

Vraag vrijblijvend een optreden van Gerard Joling aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Gerard Joling?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Gerard Joling?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Gerard Joling op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Gerard Joling voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Gerard Joling in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back