• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Frank Smeekens boeken?

't Lekt wel carnaval
Frank Smeekens boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Frank Smeekens inhuren voor een optreden?

Vanaf € 895,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Frank Smeekens door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. geluid tot 250 personen

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Frank Smeekens

Soort Artiest: Feest Artiesten

't Lekt wel carnaval

Door dit alles ging het balletje rollen en kwam hij op meerdere plaatsen terecht. En wat hij zelf blijft zeggen ‘Het is belangrijk dat je je gezicht op zo veel mogelijk plaatsen laat zien’. Tevens breidde hij zijn repertoire ook uit met Engelstalige liedjes en hij is dan ook van alle markten thuis. Van smartlap en levenslied tot evergreens en rock.

Na een paar jaar te hebben geproefd van het artiestenwereldje werd het tijd voor iets nieuws. Iets anders dan covers zingen, namelijk een eigen single. Die werd uitgebracht in 2000 en heette “Kleine dingen”, en uit werd gebracht bij Corry Konings. Het werd een regionale hit, want tot op de dag van vandaag zingt iedereen het liedje mee in de regio en ook ver daar buiten.

De tweede single van Frank Smeekens was “Zonneschijn aan ’t strand van San-José” die hij in eigen beheer uitbracht. Nadien kwam er ook een derde single. In 2003 verscheen “Amor,amor” de lekkere zomerse plaat met een vlot tempo. Frank Smeekens creëerde zijn eigen repertoire, en natuurlijk meer bekendheid, en heeft intussen al meerdere singles op zijn naam staan. Al zijn singles krijgen veel airplay, zowel bij de populaire zenders PuurNL en RadioNL alsook TV Oranje.

Boek nu Frank Smeekens

Vraag vrijblijvend een optreden van Frank Smeekens aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Frank Smeekens?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 895,-.
Hoe lang duurt een optreden van Frank Smeekens?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Frank Smeekens op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Frank Smeekens voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Frank Smeekens in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back