• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Feest DJ Maarten boeken?

Helemaal de weg kwijt
Feest DJ Maarten boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Feest DJ Maarten inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1095,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Feest DJ Maarten door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 240 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Feest DJ Maarten

Helemaal de weg kwijt

Feest DJ Maarten is inmiddels uitgegroeid tot één van Neerlands Top-entertainers. Maarten is een knotsgekke DJ die elke tent op zijn kop zet. Tijdens een show draait Maarten niet alleen plaatjes maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Met maffe verkleedpartijen en attributen weet Maarten een kolderieke show neer te zetten waar de vonken van af spatten.

Helemaal de weg kwijt

Tegenwoordig trekt Maarten door het land met zijn “Verkeersshow” getiteld “HELEMAAL DE WEG KWIJT”. Hierin treedt Maarten op als zingende praatpaal, draait hij van onder een stoplicht en deelt hij feestbekeuringen uit. Gaandeweg de avond raakt Maarten “Helemaal de weg kwijt” .

Ik Ben Vandaag Zo Vrolijk

Ook op CD-gebied is Maarten niet onverdienstelijk: Hij haalde de Mega Top 100 met “Ik Ben Vandaag Zo Vrolijk” en samen met DJ Maurice scoorde hij een top-50 hit met “Wat Een Lekkere Kont”. In het voorjaar van 2007 verschijnt zijn nieuwst single met dubbele A-kant: “Ik ben een kikker” en als tweede track het reeds op radio 538 gedraaide “Alle idioten zingen over boten!”

Boek nu Feest DJ Maarten

Vraag vrijblijvend een optreden van Feest DJ Maarten aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Feest DJ Maarten?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1095,-.
Hoe lang duurt een optreden van Feest DJ Maarten?
De lengte van een optreden is: 1 x 240 minuten.
Met hoeveel personen treed Feest DJ Maarten op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Feest DJ Maarten voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Feest DJ Maarten in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back