• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

DJ Kyle boeken?

Geboren in de feesttent!
DJ Kyle boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

DJ Kyle inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek DJ Kyle door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 300 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over DJ Kyle

Soort DJ: Allround DJ's

Geboren in de feesttent!

DJ Kyle uit Werkendam is geboren in de feesttent, waarna hij opgroeide tussen de confetti, plastic bekers en hordes feestende mensen. Hij kent het vak van FeestDJ dus als geen ander! Deze FeestDJ in hart en nieren draait de beste partyknallers aan elkaar en is niet bang om daar de microfoon bij te gebruiken.

Af en toe ruilt hij zijn geliefde feesttent in voor een lekker hotelletje in de zon of in de sneeuw. Zo heeft hij gedraaid in Lloret de Mar, waar hij vaste DJ was in het bekende ‘Feestcafé The Box’. Ook heeft hij menig (aprés-)skiër van muziek voorzien in het bekende ‘Fabels Ellmau’ in Oostenrijk. Daarnaast is DJ Kyle de vaste DJ in verschillende feestcafés in Nederland.

DJ Kyle heeft dus genoeg ervaring om ieder feest een GROOT feest te maken. Boek DJ Kyle nu voor uw verjaardag, huwelijk, kroeg of ander evenement!

Boek nu DJ Kyle

Vraag vrijblijvend een optreden van DJ Kyle aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van DJ Kyle?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van DJ Kyle?
De lengte van een optreden is: 1 x 300 minuten.
Met hoeveel personen treed DJ Kyle op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is DJ Kyle voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bruiloft.

DJ Kyle in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back