• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

DJ Kicken boeken?

Ain’t no party
DJ Kicken boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

DJ Kicken inhuren voor een optreden?

Vanaf € 895,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek DJ Kicken door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 240 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over DJ Kicken

Soort DJ: Allround DJ's

Ain’t no party

Al sinds de jaren 80 is deze allround deejay bezig met het draaien in discotheken. Begin jaren 90 werd het toeristische plaatsje Valkenburg zijn werkterrein waar hij elke zomer wekenlang draaide.
In 1994 werd hij wekelijks resident in Schinveld in Discotheek Meetpoint. Diverse andere discotheken in Belgie en Nederland benaderden hem om bij hun zijn kunsten te vertonen.

Eind jaren 90 werden de eerste eigen producties een feit want remixen maken van oude nummers is nog steeds een van zijn hobbies! Dit resultuurde in 2002 tot zijn eerste single : I Wanna Dance With Somebody, een cover van Whitney Houston. Daarna werd Pennywise – Bro-Hymn door hem onder handen genomen dat onder de noemer Let me hear you nog steeds een veel gedraaide party-hit is. In 2004 maakte hij samen met Mc-q Ain’t no party (Like an Alcoholic Party) dat zelfs de partyhit van dat jaar werd en in Belgie zelfs in de top 10 terecht kwam.

In dit zelfde jaar waren de 4 non blondes aan de buurt om geremixed te worden, onder de project naam : SALOU S.L. feat Joyce – What’s up. In 2005 scoort hij een bijna top 10 notering met de remake van de evergreen Happy Together. In 2006 is het jaar van nieuwe samenwerkingen zoals met Sonic solutions en Jude dat resulteerde in Nasty Creep en Walking on Sunshine 2006. De mix cd The alcoholic Party mix is een feit geworden met daarin verrrassende combinaties van bekende hits!

Als u denkt die naam Kicken die ken ik toch , dat kan kloppen want hij is de broer van Patrick Kicken (veronica).

Boek nu DJ Kicken

Vraag vrijblijvend een optreden van DJ Kicken aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van DJ Kicken?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 895,-.
Hoe lang duurt een optreden van DJ Kicken?
De lengte van een optreden is: 1 x 240 minuten.
Met hoeveel personen treed DJ Kicken op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is DJ Kicken voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bruiloft.

DJ Kicken in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back