Ruthless boeken?

Gaan met die banaan!
Ruthless boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Ruthless inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Ruthless door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 60 minuten

    Duur optreden

  • zExcl. techniek / geluid

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Ruthless

Soort DJ: Hardstyle DJ's

Gaan met die banaan!

Ruthless begon in 1995 met het draaien van platen en kort daarna maakte hij al mixtapes voor lokale radiostations zoals Radio Balans en Stadsradio Rotterdam. Hij begon als hardcore dj en werd resident dj in Kozmoz (BE) en Maddox (NL). Sinds 2002 draait Ruthless over de hele wereld. Je vindt hem in de grootste clubs en natuurlijk de grote evenementen zoals Qlimax, Defqon 1, Decibel, Tomorrowland, Mysteryland, Reverze en nog veel meer! Zijn favoriete stijlen zijn Hardstyle, Jump / Tek, Oldschool en early Hardcore! Als Ruthless achter de decks staat, kun je snelle mixen, exclusieve tracks en verschillende hardere stijlen verwachten in één dj-set.

Boek nu Ruthless

Vraag vrijblijvend een optreden van Ruthless aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Ruthless?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Ruthless?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Ruthless op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Ruthless voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Festival / Verjaardag.

Ruthless in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.