• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Danny Panadero boeken?

Danny's Autopaleis
Danny Panadero boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Danny Panadero inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.300,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Danny Panadero door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 45 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Danny Panadero

Soort Artiest: Feest Artiesten

Danny's Autopaleis

Een optreden van Danny Panadero is in 1 woord, een belevenis!
Danny Panadero is een entertainer pur sang, die, met humor, theater en een fantastische zangstem, het publiek weet te raken met zijn eigen repertoire en onvervalste meezingers.
Naast zijn Nederlandstalige repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor een Engelstalige hit.
Deze duizendpoot voelt zich overal thuis. In een huiskamer tussen de schuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion met 20.000 man publiek, het maakt Danny niet uit.
Zijn slogan is: “as Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore”

Naast zanger is Danny ook een begenadigd presentator en mondharmonicaspeler. Hij wordt dan ook regelmatig voor meerdere disciplines ingezet.
Hij was al te zien bij het WK voetbal 2006 in Stuttgart, het EK voetbal 2008 Bern/Basel (met onnavolgbaar optreden bij Giel3fm) op de Zwarte Cross, Dauwpop, Dutch Valley, 4 daagse feesten Nijmegen, Paaspop Schijndel, Zo.Festival  bezocht hij het Coen en Sander Fest in de Westergasfabriek  en Danny was jaren achtereen vaste nachtgast in het Glazen huis om elke keer weer een verpletterende indruk te maken.
Na zijn WK nummer ‘Oranje Olé’, EK nummer ‘Goal’, Kerstsingle ‘Kerst mis met jou’’, scoorde hij zijn grootste hit In de winter van 2010/2011 getiteld: FUK JOE (ik heb een hit omdat er Fuck You in zit). Een nu al klassieke carnavalsplaat die veelvuldig werd en wordt gedraaid op radio en TV en waarmee hij zich definitief op de kaart heeft gezet.
Na zijn zomersingle “Hieperdepiep ik heb een poliep”, scoort hij in 2012 met zijn après-ski hit “Skiejuh” en EK hit “Nederland wordt Kampioen”

In 2018 kwam zijn grote hit “Danny’s Autopaleis” uit (vooral voor zijn Zwarte Cross fans), zijn grootste succes tot nu toe, maar er zullen nog vele pareltjes volgen.

Boek nu Danny Panadero

Vraag vrijblijvend een optreden van Danny Panadero aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Danny Panadero?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.300,-.
Hoe lang duurt een optreden van Danny Panadero?
De lengte van een optreden is: 1 x 45 minuten.
Met hoeveel personen treed Danny Panadero op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Danny Panadero voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Danny Panadero in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back