• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

D-Block & S-te-Fan boeken?

Beautiful World
D-Block & S-te-Fan boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

D-Block & S-te-Fan inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek D-Block & S-te-Fan door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minunten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 2

Alles over D-Block & S-te-Fan

Soort DJ: Hardstyle DJ's

Beautiful World

Al meer dan 15 jaar is D-Block & S-te-Fan een baanbrekend duo in de geschiedenis van Harddance. Momenteel opereren ze sterker dan ooit terwijl ze hun liefde voor de hardere stijlen nieuw leven inblazen, ze staan opnieuw aan de top van de scene.

Na het creëren van mijlpalen in Hardstyle met albums als “Music made addictz” en “Rockin your mind”, herontdekten ze hun liefde en passie voor de hardere stijlen in 2017 met de hitrelease van het album “Antidote”.

Sindsdien is elk nummer beter en beter geworden, en door het geluid van Angels & Demons, Twilight Zone en Ghost Stories hebben ze een unieke manier gevonden om Melodies met Energy te combineren.

Met hun viering van 15 jaar Hardstyle en hun nieuw gevormde live-act Ghost Stories staat er nog veel meer in het verschiet voor de komende jaren.. We stoppen niet.

Boek nu D-Block & S-te-Fan

Vraag vrijblijvend een optreden van D-Block & S-te-Fan aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van D-Block & S-te-Fan?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van D-Block & S-te-Fan?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minunten.
Met hoeveel personen treed D-Block & S-te-Fan op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is D-Block & S-te-Fan voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

D-Block & S-te-Fan in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back