• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Chef Soldaat boeken?

Feesten voor het vaderland
Chef Soldaat boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Chef Soldaat inhuren voor een optreden?

Vanaf € 525,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Chef Soldaat door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Chef Soldaat

Soort Artiest: Feest Artiesten

Feesten voor het vaderland

Gegroet kameraden! Chef Soldaat kreeg een brief van een oude generaal en startte het Leutige Leger. In 2016 begon de strijd om gezelligheid met de hit ‘Feesten voor het Vaderland’. De single pakte al gelijk legerdarisch uit.
De vrolijkste soldaat van Brabant zet tijdens veldwerk (optredens) alle kroegen, cafés en snackbars op z’n kop. Uitgerust met z’n veldfles en een militaire lading aan energie brengt Chef Soldaat een en al carnaval in iedere tent.

Een optreden van Chef Soldaat bestaat uit 30 gezellige minuten springen, hossen en meezingen met voor iedereen herkenbare carnavalsmuziek. Daarbij komt natuurlijk ook Chef’s repertoire aan bod, met bijvoorbeeld de singles ‘in de Tank’ en ‘van de Kaart’.

Boek nu Chef Soldaat

Vraag vrijblijvend een optreden van Chef Soldaat aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Chef Soldaat?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 525,-.
Hoe lang duurt een optreden van Chef Soldaat?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Chef Soldaat op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Chef Soldaat voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Chef Soldaat in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back