• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Broederliefde boeken?

Alaka
Broederliefde boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Broederliefde inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Broederliefde door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf In overleg

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 5

Alles over Broederliefde

Soort Artiest: Rappers

Alaka

Van jongensdroom naar overdonderend succes

Broederliefde is het unieke verhaal van een vriendengroep uit Spangen die met hun exceptionele mix van hiphop en Caribische dansmuziek Nederland volledig wist te veroveren. Naast talloze awards, gouden/platina platen en (uitverkochte) optredens in o.a. Ahoy en het stadion van Sparta bemachtigde de Rotterdamse groep als kroon op hun CV het Nederlandse record voor het langst op nummer 1 staande album (14 weken) met Hard Work Pays Off 2 (2016).

Broederliefde bestaat uit de jeugdvrienden Emms (1992), Jerr (1994), Sjaf (1994), Mella (1994) en Edson (1993), die na het verlopen van hun droom om profvoetballer te worden besluiten samen muziek te gaan maken. En met succes. De verschillende culturele achtergronden (Kaapverdisch, Dominicaans, Antilliaans) binnen de groep liggen aan de voet van hun karakteristieke geluid dat ze door de jaren heen weten te perfectioneren.

Na een vurige buzz in de Nederlandse rapscene verschijnt in 2014 op Topnotch Broederliefdes officiële debuut Gevoelig, dat binnenkomt op 3 in de albumcharts en naast een Edison-nominatie wordt beloond met meerdere FunX Awards. Ook bevat het de hit ‘Labanta’, inclusief een op Kaapverdië geschoten videoclip, waarmee de mannen als Broederliefde hun eerste stappen richting het grote publiek zetten.

In 2015 zet die lijn voort met de tweede plaat Hard Work Pays Off en daarop de platina single en streamkanon ‘Alaka’

In 2016 verschijnt Hard Work Pays Off 2, dat overdonderend binnenkomt op 1. Op de eerste dag worden de nummers op Spotify bijna 700.000 keer beluisterd, waardoor alle tracks van het album afzonderlijk in de Single Top 100 belanden – iets wat tot dat moment nog niet voorgekomen was in Nederland. Het album bevat meerdere Multi platina monster hits als ‘Jungle’, ‘Mi No Lob’ en ‘Ik Was Al Binnen’ met Frenna, waarmee Broederliefde zich in het collectief geheugen van Nederland weet te griffen. ‘Jungle’ wordt in Nederland zelfs het meest gestreamde nummer van 2016, ten koste van internationale supersterren als Drake, Justin Bieber en Coldplay – iets wat nooit eerder voorkwam.

Het album staat met 14 weken zo lang op de eerste plaats dat het 13 jaar oude record – op naam van Frans Bauer – verbreekt. Het album gaat platina, betekent de officiële doorbraak van Broederliefde bij het grote publiek en sleept nominaties van 3voor12 en MTV in de wacht. Het succes vindt gevolg met een grote optredens op o.a. Lowlands en Latin Village en een mediastormloop. Ook volgt de single ‘Kom Dichterbij Me’ in samenwerking met Jan Smit.

In april 2017 maken de mannen van Broederliefde hun grote droom waar en geven een concert voor 10.000 mensen in ‘Het Kasteel’, stadion van hun geliefde voetbalclub Sparta in Spangen. Ook verschijnt dat jaar het inmiddels gouden album We Moeten Door, dat binnenkomt op 2 en o.a. de nummer-1-hit ‘Officieel’ bevat. Het jaar hierop volgen ze het grootste optreden in Spangen op met het vervullen van een nieuwe droom en staan in een uitverkocht Ahoy Rotterdam.

We Moeten Door 2 verschijnt in 2018 en behaalt eveneens de gouden status; het album komt binnen op 1 in de hitlijsten en bevat met ‘Hoe Je Bent’ (met Frenna) alweer een grote hit. Opvolger Broeders in 2019 komt binnen op plaats 2 en bevat naast samenwerkingen met o.a. Snelle en Candy Dulfer ook een muzikale bijdrage van Memphis Depay. Dat Broederliefde door de jaren heen een van de meest loyale en breed gedragen fanbases van Nederland heeft opgebouwd blijkt onder meer uit het feit dat ze in 2020 voor de 6e maal op rij worden beloond met de FunX Music Award voor ‘Beste Groep’.

Boek nu Broederliefde

Vraag vrijblijvend een optreden van Broederliefde aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Broederliefde?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Broederliefde?
De lengte van een optreden is: In overleg.
Met hoeveel personen treed Broederliefde op?
De bezetting bestaat uit: 5 perso(o)n(en).
Waar is Broederliefde voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Broederliefde in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back