• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Berget Lewis boeken?

Hoelang Nog?
Berget Lewis boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Berget Lewis inhuren voor een optreden?

Vanaf € 4.995,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Berget Lewis door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Berget Lewis

Soort Artiest: NL Top Artiesten

Hoelang Nog?

Het startpunt van Berget Lewis was haar muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch. Van daaruit groeide ze, via vele theater- en concerttours, uit tot de meest internationale souldiva binnen onze landsgrenzen. Zowel in binnen- als in buitenland maakt ze haar handelskenmerk, haar krachtige volume, al vele jaren waar. En bij Twilight Entertainment kunt u de beroemde Berget Lewis boeken.

De definitieve doorbraak van deze zangeres was het muzikale televisieprogramma ‘Just the two of us’ waar ze samen me haar gelegenheidscollega Edwin Evers de overwinning behaalde. Hierna won ze in 2012 ook nog eens terecht ‘De Beste Zangeres van Nederland’ waar ze zowel op haar concullega’s als de kijkers een onuitwisbare indruk wist te maken. Berget kreeg dan ook vele complimenten waaruit sensationeel, internationale klasse en dé soulstem van Nederland slechts een kleine greep zijn.

Wanneer u via ons Berget Lewis wilt inhuren, bent u verzekerd van een swingende solo-show of wordt het dak eraf gespeeld met haar eigen topband The Soul-X-Plosion en gaat ze terug naar de onweerstaanbare grooves van haar roots met The Gospeltrain.

Boek nu Berget Lewis

Vraag vrijblijvend een optreden van Berget Lewis aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Berget Lewis?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 4.995,-.
Hoe lang duurt een optreden van Berget Lewis?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Berget Lewis op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Berget Lewis voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Berget Lewis in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back