De Bijtels boeken?

Feestgarantie!
De Bijtels boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

De Bijtels inhuren voor een optreden?

Vanaf € 3.295,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek De Bijtels door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 3 x 50 minuten

    Duur optreden

  • zIncl. licht / geluid tot 400 personen

    Geluid

  • Bezetting: 5

Alles over De Bijtels

Soort Band: Coverbands / Feestbands

Feestgarantie!

Feesttent, zaal, kroeg, festival, bruiloft of outdoors. Allround coverband De Bijtels weet van elk evenement een waar feest te maken!

Grote maar ook kleinere hits worden met een enorme berg energie gebracht. Het enthousiasme van de 5 ervaren muzikanten straalt er van af  en de dansvloer zal dan ook al snel te klein zijn. Meezingen, mee springen, of gewoon genieten. Het kan en het zal gebeuren. Laat je meevoeren in een muzikale reis door de tijd. Een muzikale reis die de bezoeker voert van ouderwetse rock ‘n roll tot de hedendaagse knallers met een tussenstop bij de nederpop, après-ski en dampende rock. Eenmaal weer nuchter en bekomen van een avondje met De Bijtels zou je willen, dat je wat minder gedronken had, maar ook dat je blij bent, dat jij erbij bent geweest!

De Bijtels bestaan al ruim 10 jaar en hebben in die tijd twee albums opgenomen en de halve finale bereikt van The Clash of the Coverbands BENELUX 2011-2012.

Boek nu De Bijtels

Vraag vrijblijvend een optreden van De Bijtels aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van De Bijtels?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 3.295,-.
Hoe lang duurt een optreden van De Bijtels?
De lengte van een optreden is: 3 x 50 minuten.
Met hoeveel personen treed De Bijtels op?
De bezetting bestaat uit: 5 perso(o)n(en).
Waar is De Bijtels voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Festival / Verjaardag.

De Bijtels in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.